poniedziałek, 1 lutego 2016

Chleb na zakwasie z żurawiną i orzechami laskowymi
Pan de arándanos y avellanas

Pewnie zauważyliście, że żurawina często pojawia się w moich chlebach. Najczęściej zajadam kromki na śniadanie z serem. A nie od dziś wiadomo, że żurawina i ser tworzą świetny duet. Bardzo polecam tego typu chlebki, do których lubię przemycać także odrobinę siemienia lnianego lub amarantusa - dla lepszego trawienia, efektu wizualnego bądź smaku.


9 komentarzy:

  1. Pięknie wyglądają te nacięcia, ja też lubię chleby z dodatkiem żurawiny :

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję! To było takie spontaniczne ciach ciach :).

      Usuń
  2. Chlebek boski i fantastyczne nacięcia, spróbuję się nauczyć od Ciebie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To ja na razie ciągle się uczę :).

      Usuń
  3. Tus panes son una maravilla. Es increible lo que has progresaso en poco tiempo respecto a la elaboración de pan, pero al fin y al cabo es algo que no me sorprende, porque puedes con todo lo que te propones.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Será porque todavía no he propado unas recetas más complicadas :D, jiji.

      Jesteś najlepszy!

      Usuń
  4. Prezentuje się rewelacyjnie!

    OdpowiedzUsuń
  5. Great article. I read this article properly. This is one of the best posts. Thanks sharing this article
    Redbubble,Spreadshirt uk,teefury coupon,t shirt hell,threadless us
    Teespring coupon,Teepublic coupon,80stees coupon codes

    OdpowiedzUsuń