poniedziałek, 2 listopada 2015

Dyniowa bagietka z orzechami i tymiankiem
Baguette de calabaza con nueces y tomillo



Nic dodać, nic ująć: oszalałam na punkcie domowego pieczywa...
Odkąd znalazłam ten przepis, wracałam do niego obsesyjnie kilka razy dziennie, azw koncu upieklam wlasna.

U mnie:

- kurkuma
- kostki pieczonej dyni
+ orzechy włoskie
+ tymianek



Bagietki (2) wyszły fantastyczne!

4 komentarze:

  1. Realmente rico!! Sin duda uno de los panes más curiosos que he comido, tanto por su color como por su sabor.
    Estoy esperando a que lo vuelvas a hacer!

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale fantastycznie wyglądają! Tak domowo, tak pachnąco :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Cieszę się :). To właśnie kocham w domowym pieczywie!

      Usuń