czwartek, 11 lipca 2013

Drożdżowe bułeczki z żurawiną
Bollos con arándanos rojos


Ukochane bułeczki drożdżowe :).
Idealne na śniadanie. Do herbaty, do mleka, do kawy! Pieczone przeze mnie wiele razy, zawsze się udają!
_________________________

Mis preferidos bollos. Perfectos para el desayuno. ¡Con té, con leche, con café!Los he hecho yavarias veces. ¡Siempre salen ricos!


Tym razem z żurawiną.
Podawane z serkiem wiejskim i czereśniową marmoladą, która swoim smakiem i kolorem doprowadza mnie do błogiego szaleństwa!!!
_________________________

Esta vez, con los arándanos rojos.
Servidos con queso blanco tipo cottage cheese (de puede comprar en LIDL), y con la mermelada de cereza, que me vuleve loca por su sabor y el color que tiene.


_________________________________


Ingrediencje:


Żurawinowa wersja TEGO PRZEPISU.
+ żurawina
- orzechy
- jagody goji

Czary:


Jagody goji zastępuję żurawiną
Orzechów nie dodaję

6 komentarzy:

  1. mistrzostwo jeśli chodzi o podanie ! wyszło przepięknie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Polacamala en versión amorosa, amor por sus bollos, claro!! jajaja
    Muy buenas las fotografías.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Los bollos me encantan, pero las fotos han sido inspiradas por la mermelada mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

      Usuń